Sétáló jelmez

 

Jelmez készítés: promóciós jelmez, sétálóbáb, óriásbáb, farsangi jelmez készítés. Promóciós jelmez, sétáló jelmez, vidám céges jelmezek minőségi kivitelben.

Igazán figyelemfelkeltő, mulatságos - és főleg önjáró! - reklámfigurát, óriásbábot szeretne?
Céges rendezvénye hangulatát szeretné oldottabb, vidámabb hangulatúvá tenni? Vagy Mikulás jelmezre, óriás nyuszira van szüksége gyerekprogramokhoz? Textilklinika részlegünk elkészíti Önnek!
Promóciós jelmez, óriásbáb készítésPromóciós jelmez, sétálóbáb készítés.
Egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk, de ha nincs elképzelése az sem baj, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink biztos megtalálják az Önnek leginkább tetsző, a rendezvény hangulatához leginkább illő figurát.
Farsangi jelmezek, promóciós jelmezek professzionális kivitelezése kiváló minőségű, légáteresztő anyagokból, amelyekben kevésbé izzad viselője. Különleges gépekkel és szerszámokkal felszerelkezve, rutinos szabóink bármilyen formát, alakot el tudnak készíteni Önnek!Promóciós jelmez, sétálóbáb sétáló jelmez készítés

Jelmez feliratozás, céglogózás:


Ha az Ön cégéhez is passzol ez a fajta reklámozási forma - valószínű ezért is olvassa sorainkat - és szeretne élni ezzel a lehetőséggel, keressen meg bennünket, és segítünk kiválasztani, és persze elkészítjük az adott körülményeknek megfelelő, cégéhez, arculatához, tevékenységéhez illő figurát. A sétálójelmezre kerülhet céglogó, szlogen, egyéb ügyfeleknek szóló üzenet, reklám elem, ami információt szeretne ügyfelei felé célba juttatni.

Miért bennünket keressen meg jelmez igényével?


- Szakembereink több évtizedes szabó-varró, ruhatervező rutinnal magas színvonalon oldják meg a feladatokat;
- Kiváló minőségű légáteresztő anyagokból készítjük a jelmezeket, kevésbé izzad viselője;
- A jelmezekhez kizárólag jó minőségű kellékanyagokat használunk - tartós cipzár, jó
minőségű patentek, bélésanyagok, dekoranyagok;
- Munkáinkra garanciát vállalunk!

Promóciós jelmezek:


Ki ne látott volna gyorsétterem előtt szaladgáló hamburger figurát, életnagyságú promóciós jelmezben az adott céget reklámozó reklámfigurákat. Az óriásbáb embernagyságú jópofa plüssfigura, de valójában egy nagyméretű mozgó reklámtábla, ami magán hordozza cégének logóját, jellemző színeit, és túl azon, hogy igazán figyelemfelkeltő, eközben még szórólapozni is tud. A reklámozás igazán jó formája, ha valóban eltalált a figura, jellemző cégére, és viselője is tesz azért, hogy cégét meglátogassák, bemenjenek, és igénybevegyék a szolgáltatásait, megvásárolják termékeit.

Mikulás jelmez, mikulás zsák készítés:


A legnépszerűbb - leggyakrabban kért jelmez - a mikulás jelmez, hiszen december 6.-án este nagyon sok helyre hívják a télapót, sok helyen van "fellépése". Ezen az estén a gyerekek "szétszedik" a télapót, ezért az utóbbi időben egyre többen kérnek tőlünk mikulás-jelmezt. Ha Önre is mikulás-szerep vár, és még nincs meg a jelmeze, valamint minőségi télapó jelmezre vágyik, kérjen tőlünk ajánlatot!