fbpx

Talár készítés

 

Jogi talár készítés, Egyetemi talár, Egyházi talár, talár sapka, fehér kesztyű, kiegészítők

 

Talárjaink tulajdonságai


- személyre szabott igények alapján készül
- kánikulában is kényelmesen viselhető, légáteresztő gyapjú szövetből készül
- testbarát selyembéléssel
- könnyen tisztítható, gyűrődésálló anyagból
- monogram vagy névhímzés lehetősége
- egyedi kiegészítők: nyakkendő, belső zseb, rejtett gombolás, tépőzár.

Milyen gyorsan készítjük el őket?


Minden megrendelésünknél a mennyiség a mérvadó, így általában 4-8 hét alatt már a kész terméket kapja meg, viszont van lehetőség sürgősségi kérelemre, ami 1-2 hetet jelent számunkra. Szolgáltatásunk közé tartozik az egyedi darabok elkészítése is, különleges díszítési igényekkel, akár kézműves kidolgozással.
Ha pontosan tudja milyen talárt képzelt el, küldje el nekünk a méreteket, ötleteket és elkészítjük Önnek, és ezt mind egy telefonos vagy email-es egyeztetés alapján, anélkül, hogy bárhova mennie kellene, hiszen miután megkaptuk a méreteket rövid időn belül elkészítjük a talárját, majd futárszolgálattal házhoz visszük!

Rendelés menete


Mi mindenben segítünk! A kialakítástól kezdve, tökéletesen összehangoljuk a megjelenést az intézményen belül a „hierarchia” alapján, amit különféle díszítésekkel, színekkel és fazonokkal tudunk elérni. Egyértelműen, hogy nagy mennyiség megrendelésénél kedvezményt adunk!
Mindenképpen érdemes megtekinteni galériánkat, és amennyiben igény van rá azonnal küldünk egy alapanyagmintát Önnek. Szabóságunk nagy tapasztalattal rendelkezik ügyvédi és bírói talárok készítésében Magyarországon, és Európában egyaránt. Így már semmi másra nincs szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot és igényei szerint megrendelését felvesszük!

Ha pontosan tudja milyen talárt képzelt el, küldje el nekünk a méreteket, ötleteket és elkészítjük Önnek, és ezt mind egy telefonos vagy email-es egyeztetés alapján, anélkül, hogy bárhova mennie kellene, hiszen miután megkaptuk a méreteket rövid időn belül elkészítjük a talárját, majd futárszolgálattal házhoz visszük!

Amennyiben kölcsönözni szeretne kattintson a képre!

talar

Óvodás talárok - ballagási viselet gyerekeknek


Az óvodai ballagás nagyon alulértékelt dolog volt az emberek életében EDDIG! De mára Amerikában és Európa szerte is egyre népszerűbb esemény a diplomaosztó mintájára alakított óvodai ballagás. Nem csak egy óvoda színvonalát emelheti, de a kicsiknek és szüleiknek is egy csodálatos és szórakoztató élmény lehet. Így minden apró résztvevő élete folyamán mindig jó szívvel fog emlékezni élete e mérföldkövére.

ovodai_talar_02

Mivel tulajdonképpen, ez egy diplomaosztó, a kis ballagók mellett az óvó néniknek\bácsiknak is fontos szerepük lesz az ünnepségen. Ők bonyolítják le a ceremóniát és adják át az okleveleket. Ezért nekik is megfelelő öltözetben kell megjelenniük. Ez a dékáni és rektori talárhoz hasonló ceremónia mesteri ruha! Természetesen a gyerekszemnek barátságosabb kivitelben. Az óvodai ballagási ruha tulajdonképpen egy talár és egy talársapka, amit egy diplomaosztói mintájára kicsiknek kialakított viselet. A ceremónia mesteri ruha szintén egy talárt és egy talár sapkát takar.

Ha intézményük is elgondolkodott, hogy ily módon búcsúztatná apró növendékeit, nálunk jó helyen jár!

Szabóságunkban munkájukra igényes, kreatív és tapasztalt szabómesterek készítik el a talárokat és talár sapkákat, minőségi anyagokból, igényes munkával, a legmagasabb minőségi kritériumokat teljesítve. Az ajándékba szánt talár sapkákra tetszés szerint felhímezzük óvodája, a kicsik csoportja nevét illetve rávasaljuk a kis ballagó megkülönböztető jelét.

Forduljon hozzánk bizalommal és
kérjen árajánlatot!
Mi nagy szeretettel és szakértelemmel várjuk!

Talár készítés


A képeken látható talárok egyedi méretezésben, igények szerint és férfi és női alakban is készítünk. Figyelünk arra, hogy természetes és nem gyűrődő anyagból készüljön, hogy kényelmes legyen hordása, azaz „szellős” megjelenést biztosítsunk.

Ügyfeleink különböző anyagokból és dekorációs módszerek közül szoktak választani. Kiváló minőségű, puha tapintású, légáteresztő anyagból készül, valamint béléssel, így bőrbarát és a nyári kánikulában is képes légies maradni. A talárok megfelelnek a klasszikus ügyvédi és bírói típus anyagának, színének és megjelenésének, de bármilyen különleges ötletet is megvalósítunk.

Milyen típusú talárokat készítünk?


Jogi talárokat – bírói talár, ügyvédi, ügyészi
Egyetemi talárokat – rektori, dékáni, hallgatói, megkülönböztető díszítésekkel
Egyházi talárokat és öltözék – palást, Lutherkabát, stóla, talár, kaftán
Óvodás talárok - ballagási viselet gyerekeknek
Talár sapkákat – évfolyam szalaggal, gyűrűvel, diplomaosztóra ajándék, emlék


Amennyiben úgy dönt, hogy kiváló minőségű, akár egyedi talárt méretre készíttetne velünk, mi abban is partnerek vagyunk. Cégünk évtizedes talárkészítési tapasztalattal rendelkezik! Akár a meglévő hagyományok (már meglévő minta) alapján, akár teljesen új formátumban készíttetne talárt, tőlünk a megszokott magas minőségben veheti át ünnepi ruházatát a nagy kézfogáshoz!

Készítünk igazán egyedi, különleges megjelenésű talárokat, talársapkákat is készítünk, akár elrugaszkodva a megrögzött hagyományoktól. Ha különleges megjelenésű talárt keres, akkor jó helyen jár, ha hagyományosat szeretne, szintén nálunk találhatja meg azt is, kérjük forduljon hozzánk bátran!
Egy célunk van, hogy ügyfeleink jól érezzék magukat számukra különleges napon, ezért ünnepi viseleteinket a legnagyobb gonddal, kiváló minőségű anyagokból és minőségi kivitelezéssel készítjük, amely még nagy meleg esetén is jól szellőzik, légáteresztő anyagának köszönhetően.

iconbox2
 

Intézmény, egyetem vásárlás, rendelés
árak:


Talár : 16.990,- Ft-tól
Talár sál: 3.490,- Ft-tól
Diplomaosztó sapka: 5.990,- Ft- tól
Fekete bojt: 1.990, - Ft-tól
Színes bojt: 2.490,- Ft-tól


Diplomaosztó kesztyű: 2.990 Ft
Áraink az áfát nem tartalmazzák!
< Egyéni vásárlás, hallgatói talárok
Diplomaosztó sapka: 7.990 Ft t Fekete bojt: 2.490 Ft
Színes bojt: 2.990 Ft
Talár: 29.990 Ft
Talár sál: 4.990 Ft

Áraink az áfát nem tartalmazzák. Diplomaosztó kesztyű: br. 3.990 Ft

Óvoda vásárlás, rendelés
árak:


Talár : 10.990,- Ft-tól
Talár sál: 2.390,- Ft-tól
Talár sapka: 3.990,- Ft- tól
Színes bojt: 1.690,- Ft-tól


Áraink nem tartalmazzák az Áfát.
ovodai_talar_03
NKE rektori talár
« A 8 »

Ajánlatkérés

Év/Hónap/Nap
Amennyiben vegyesen többféle színt is szeretne kérjük, hogy a megjegyzés rovatba írja be a kívánt színeket és azok darabszámait.