fbpx

Esküvői

Különleges öltözetek


Ön választhatja ki a stílust, a szövetet, a mintát és a további részleteket a különleges alkalomra, legyen az esküvő, gála, díjkiosztás, bál, hivatalos esemény, ahol pont olyan különlegesen szeretne kinézni, mint maga az esemény. Megannyi fazonunkból válogathat, de akár már előre megálmodott öltözéket és el tudjuk készíteni.

Klasszikus öltözetek


Jelenjen meg egy klasszikus szmokingban, zsakettben, vagy redingotban, ez egy biztos módja annak, hogy tökéletessé fejlessze formális megjelenését. Stílusos forma választékunk közül összekötheti megjelenését egy klasszikus elegáns fehér szmoking inggel és csokornyakkendővel. A klasszikus öltözékek kiválasztása garantálja az ízléses stílust, amit a hagyomány és az elegancia ötvözze.

Alkalmi öltönyök


Bármi legyen is az alkalom, nálunk megvan a megfelelő öltözet, legyen szó alkalmi öltönyről. Választékainknak és szolgáltatásainknak köszönhetően nem kell üzleteket keresgélnie, elég hozzánk belépnie egyszer és minden ruhája egyedi darabként készül majd el. Választékunkból megtalálhatja akár alkalmi, vagy hivatalos eseményekre a tökéletes öltözékét!