fbpx

Férfi kollekció


Egy jó szabó megtalálása olyan, akár egy jó ügyvéd, vagy orvos. Tudjuk, hogy odakint van valahol, de hol? Van egy jó hírünk, nem kell tovább keresnie, cégünk több generációs és tradicionális tapasztalattal rendelkezik szabászatban.

Egyedülálló divatszabóság és tervezés a legmagasabb szintű egyedi kortárs stílusban rejlik. Cégünk látványos alkalmi ruhákkal foglalkozik, esetünkben akár már egy beleszeretett fazonhoz keresünk Önnek textilt, vagy egy imponáló textilhez tervezünk ruhát, mint alkalmi, esküvői, örömapa, nyoszolyófiúk, őszi-téli vagy akár tavaszi-nyári fazonokat. Minden lépésnél ott leszünk, anyag és fazon választásánál, méretvételnél, a próbákon segítünk Önnek megtalálni alkatához illő öltözéket, nem csak megtervezzük, de magas minőségre fejlesztve el is készítjük. Cégünk több generációs tapasztalattal rendelkezik szabóság terén, legmagasabb szintű technológiákkal. Szakértői kivitelezés alapján az iparágban elismert Német, Angol és Olasz szövetekkel dolgozunk.

Elfelejtheti a végtelennek tűnő keresést, hogy megtalálja az Önnek megfelelő stílust. Nálunk Ön a tervező! Szabóságunknál nem léteznek szabvány méretek, mert saját méréseink alapján dolgozunk, hogy elkészítsük a tökéletesen illeszkedő ruházatot.