fbpx

Esküvői

Esküvő a szabadban


Manapság hatalmas trendnek örvend a szabadtéri esküvők, hiszen a helyszínt a pár választja ki, amivel a ceremónia is egy bensőségesebb emlékké és élménnyé válik. A káprázatos fotó lehetőségek pedig határtalanok és pontosan ezért rendkívül fontos, hogy ruhánk ugyanazt a bámulatot keltsék, mint a környezet. A nyári melegben szintén fontos szempont, hogy a menyasszonyi ruha szellős legyen, és légáteresztős anyagból készüljön. Nálunk nem csak minőségi, de szemkápráztató csipkék, selyem és muszlin anyagok közül válogathat, valamint megannyi fazonunk nyújthat segítséget ruhájának megálmodásában. Bízzon meg minket, hogy emlékezetessé tegyük az Ön nagy napját!

Örömanya ruhák


Tudjuk jól mennyire fontos a menyasszonynak és a vőlegénynek a nagy napja, de a szülőknek szintén legalább annyira. Kevesen gondolnak, bele mennyire el vannak hanyagolva az Örömanyák viselete, de mi nem csak elegáns és kiváló minőségű ruhákat, valamint anyagot nyújtunk, de segítünk teljes mértékben testre alakítani azt. Kényelmes és modern ruhaválasztékunkat láthatja, de egy teljesen új fazont is képesek vagyunk elkészíteni és ennek köszönhetően az Anya abszolút a legjobban érezheti magát gyermeke mellett!

Koszorúslány ruhák


Szeretne egy költséghatékony megoldással találni elegáns és minőségi koszorúslány ruhákat? Nem kell tovább keresnie, rengeteg fazonunk közül tud válogatni, de egy teljesen új formát is elkészítünk, számunkra a nagyon eltérő méretek sem okoznak gondot. Segítünk harmonizálni az esküvő témájával és színeivel a koszorúslányok ruháit, könnyedén keverhető minden anyag és forma, stílus és árnyalat, hogy megteremtse a tökéletes esküvőt!

Alkalmi kosztümök


Bármi legyen is az alkalom, nálunk megvan a megfelelő öltözet, legyen szó alkalmi kosztümről. Választékainknak és szolgáltatásainknak köszönhetően nem kell üzleteket keresgélnie, elég hozzánk belépnie egyszer és minden ruhája egyedi darabként készül majd el. Választékunkból megtalálhatja akár alkalmi, vagy hivatalos eseményekre a tökéletes ruházatát!