fbpx

Formaruha

 

Cégünk egyik profilja formaruha készítés és formaruha kölcsönzés:

Ballagási nyakkendők- Tailors
 
nyakkendő akció gomb
 

Szolgáltatásaink:


Öltöny, kosztüm, ing, blúz méretre készítés
„Egyen” nyakkendő, sál, francia nyakkendő készítés, hímzés (céglogózás)
Női, férfi munkatársak, hostessek „összeöltöztetése” Formaruha kellék (sál, kendő, kendőgyűrű, kitűző, mandzsettagomb, nyakkendőtű; stb.)
Talár, palást szabóság

Tisztítás, karbantartás:


Ruhaklinikánkban partnereink részére vállaljuk a ruházat szakszerű tisztítását és javítását, annak érdekében, hogy az öltözékek élettartalma és karbantartása hosszantartó és egyszerűbb legyen.
A következő szolgáltatásokat tudjuk Önnek nyújtani: méretre igazítás, gyártás és annak pótlása, formaruha tisztítása, javítása és annak kölcsönzésére is lehetőséget adunk.Az Akácfa utcai Szabóságunkban az a célunk, hogy folyamatos kínálatot, magas színvonalú és testre szabott egyenruhát biztosítsunk ügyfeleink igényeinek számára. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően maximálisan kiszolgáljuk ügyfeleink és partnervállalataink igényeit, egyenruhák, sálak, nyakkendők, ingek, blúzok, jelmezek és öltönyök készítésével.

Fontos számunkra, hogy minőségi munkát biztosítsunk, és ha szükséges, megvalósítsuk az egyéni ötleteket a maximális elégedettség érdekében, így akár elkészítünk egyedi lógókat, betűkkel emblémákat szitanyomással vagy hímzéssel.
Fontos: Szabóságunk cégét az Önnek leginkább megfelelő formaruhába öltözteti, megjelenése ez által egyedivé válik. Elsősorban a cégtulajdonosok, és vezetőik részére „formaruhaként” méretre készít öltözékeket. Az egyenruha vagy annak megjelenése rendezvényeken és kiállításokon tükrözi az egységes csapatszellemet, valamint a formaruha motiválja az alkalmazottakat egy hatékonyabb munkafolyamatra.

A termékeivel kapcsolatos különleges tervezési és mintázatkezelési munkák arra irányulnak, hogy vizuális kommunikációba hozzák a márkájának helyzetét azáltal, hogy professzionális és tapasztalt tervezőink óvatosan kezelik a munkájuk során. A tervezéseinkre fordított figyelmünk különböztet meg minket.

Méretre készítés vállalási határideje:


A próbákat és a méretvétel idejét és helyét igényeinek megfelelően egyeztetjük.

A termékeivel kapcsolatos különleges tervezési és mintázatkezelési munkák arra irányulnak, hogy vizuális kommunikációba hozzák a márkájának helyzetét azáltal, hogy professzionális és tapasztalt tervezőink óvatosan kezelik a munkájuk során. A tervezéseinkre fordított figyelmünk különböztet meg minket.

Szabóink a kezdetektől kiválasztják a megfelelő anyagokat és a megfelelő gyártási technikákat a potenciálisan nem kívánt helyzetek elkerülése érdekében. Mindenképpen 8 – 16 hétre növekszik a határidő amennyiben az alapanyag nem áll rendelkezésre, és az anyagot külföldről kell beszerezni.

Az előzetes egyeztetések is időt vesznek igénybe.
A kivitelezéskor személyes kapcsolatot tartunk fent (próbák) és igyekszünk kéréseit úgy teljesíteni, hogy az öltözet kényelmes legyen, és szívesen hordják, mely a munkájukra is pozitív hatással lesz.

Amiért érdemes cégünket választani:


Tradicionális, több generációs múlt
Képzett szakember gárda
Speciálgépek
Korszeru technológiák
Komplex szolgáltatásokReferenciáink:


Hotelek – Buda Center, Erzsébet, Medosz, Meridien, Nemzeti, Budapesti Kongresszusi Központ, Máv Utasellátó, Magyar Ökölvívó Szövetség Színházak – Operaház, Thália, Erkel Szervezetek – Szent János Lovagrend, Üdvhadsereg Egyetemek (Talár) – Szent István, Corvinus, IBS, Állatorvosi