Nyakkendő, kendő, nyaksál

 

Cégünk vállalja vállalatok, cégek kendő, nyakkendő, kendő szettjének tervezését, kivitelezését

Milyen anyagból készül a tökéletes nyakkendő, nyaksál?


Aki igazán divatos, trendi és tökéletes megjelenést szeretne, annak kötelező viselet a minőségi anyagból készült nyakkendő, nyaksál használata. Ezek a minőségi anyagok a következők: szatén, selyem, jacquard.
Az igazi szatén az egyik legfinomabb szövésű, hűvös tapintású anyag, mely kellemes hatásait a nyári melegben lehet a legjobban élvezni. Sokan nem tudják, hogy a szatén szó a szövés típusát jelenti és nem az alapanyagot. Amennyiben gyenge minőségű műszál felhasználásával készül az anyag, akkor a szövet csúszóssá, kellemetlen tapintásúvá válik. Belvárosi Szabóságunkban a kizárólag minőségi anyagokkal dolgozunk. Selyem: kizárólag azt a szövetet nevezzük selyemnek, mely a selyemhernyó gubójából készült.
A selyemszövet típusai: taft, kreppzsorzsett, kreppdesin, kreppszatén, düsessz, pongé, twill, bourette, organza. A selyem az egyik legnemesebb, legtartósabb természetes alapanyag, melyet öltözködési célra használnak és nagy mennyiségben készül belőle nyakkendő, nyaksál.

Tisztítás, karbantartás:


A termék élettartalmának meghosszabbítása ill. karbantartása érdekében Ruhaklinikánkban partnereink részére vállaljuk az öltözetek szakszerű tisztítását és javítását.
Ruhaklinikánk szolgáltatásai: formaruha, tisztítása, javítása, méretre igazítása, - szükség esetén pótlása is megoldható..

Nyakkendő viselési etikett:


A nyakkendő alatt nem illik kigombolni a legfelső gombot. Az a megfelelő nyakméret, ha a két ujja a teljesen begombolt ingbe befér a gallér és a nyak közé. A nyakkendő megkötése során oda kell figyelni arra is, hogy annak hossza megfelelő legyen. Ez a hossz pedig az övcsatig tart, ennél hosszabb nem lehet a nyakkendő. A csomó nagyságát minden esetben az inggallérhoz kell igazítani, hiszen annak mindig ki kell töltenie a gallért. Amennyiben a gallérszárnyak között kisebb a hely, akkor ebben az esetben kisebb csomót is kell kötni, mivel a felső gomb kigombolása nem megengedett.Cégek vagy egy ballagó osztály esetében az egységes öltözet, ing, blúz, nyakkendő, nyaksál biztosítja az igényes, színvonalas és komoly megjelenést.
Az egységes megjelenés jó hatással lehet a csapatszellemre, mely összekovácsolja a cég dolgozóit vagy ballagó diákokat egyaránt.

Jacquard:


Nem szövetet jelöl, hanem mintázatot. A jacquard minta jellemzője a nagy méret és bonyolultság, mely kidolgozása révén mégis aprólékos és finom mintázatú. Ezt a különböző kötési – és mintázási lehetőségek variálásának köszönheti. Jellemzője, hogy a minta a szövet mindkét oldalán egyforma, de a színek fel vannak cserélve. Könnyen kezelhető anyag. Jellegzetes jacquard anyagok: brokát, matelassé, damast.

Amiért érdemes cégünket választani:


Tradicionális, több generációs múlt
Képzett szakember gárda
Speciálgépek
Korszeru technológiák
Komplex szolgáltatásokReferenciáink:


HOTELEK: BUDA CENTER, ERZSÉBET, MEDOSZ, MERIDIEN, NEMZETI, BUDAPESTI KONGRESSZUSI KÖZPONT MÁV UTASELLÁTÓ MAGYAR ÖKÖLVÍVÓ SZÖVETSÉG SZÍNHÁZAK: OPERAHÁZ, THÁLIA, ERKEL… SZERVEZETEK: SZENT JÁNOS LOVAGREND, ÜDVHADSEREG, STB… EGYETEMEK (TALÁR): SZENT ISTVÁN, CORVINUS, IBS, ÁLLATORVOSI…

Pl.: 50 db nyakkendő, 35 db kendő