fbpx

Női őszi-téli kabát


 


Kabát, blézer

Alkalmi ruháját vagy munkaruháját szeretné feldobni egy nőies kabáttal, vagy blézerrel?

Mindent megtalál nálunk a háromnegyed ujjas blézertől, a szűkített fazontól, cipzáros, vagy gombos blézertől, a rövidített blézerig, valamint magas minőségű szöveteinkből gyönyörű téli és őszi kabátokat tudunk egyedien elkészíteni.

Nem számít mit keres a blézerek és kabátok világában, mert nálunk mindenre van lehetőség!Kosztüm


Egy igazi üzletasszony gardróbjában elengedhetetlen egy tökéletesen megszabott kosztüm, a megfelelő minőségű anyagból, amit Angliából, Olaszországból és Európa legnevesebb cégeitől importáljuk.

Kosztümjéhez kiváló blúzokat, akár kabátot is tervezhet magának velünk!


Téli kabát


Szerintük a téli öltözködésben a kifogástalan téli kabát megtalálása a legnehezebb, hiszen ennek a darabnak nem csak melegnek kell lennie, de jó tűrő képes anyagból is kell készülnie a téli hideggel szemben.

Nálunk tökéletesre alakíthatja a megálmodott kabátját,> vagy kedvenc fazonját, Legyen szó bőr övről, vagy szövetről, gombolható szövet kabátról esetleg cipzárral zárható, vagy pufi kabátról, nálunk mindent megtalál!BlúzKülönböző anyagokból és fazonokból tudjuk elkészíteni Önnek kedvenc blúzát, ami kreatív megoldásokkal különböző párosításokkal újíthatja szettjeit, például szoknyákkal és blézerekkel egész megjelenését összekapcsolhatja. Különböző fodrok, rojtok, ujjszabásokat vagyunk képesek megszabni.