fbpx

Tavaszi-Nyári

Kosztüm


Bármi legyen is az alkalom, nálunk megvan a megfelelő öltözet, legyen szó alkalmi kosztümről. Választékainknak és szolgáltatásainknak köszönhetően nem kell üzleteket keresgélnie, elég hozzánk belépnie egyszer és minden ruhája egyedi darabként készül majd el. Választékunkból megtalálhatja akár alkalmi, vagy hivatalos eseményekre a tökéletes ruházatát!

Kánikula lenes


Hogyan kerüljük el a kánikula ideje alatti rosszullétet? Elsősorban minden a ruha anyagától függ, éppen ezért készítünk kifejezetten lenvászonból kánikula ellen kabátot, kaftánt, strandruhát,ingruhát, tunikát, nyári ruhát, mert légáteresztő képességének köszönhetően a nagy nyári melegben is képes ugyanolyan ízlésesen kinézni, úgy, hogy még jól is érzi magát a bőrében.

Kabátka, blézer


Alkalmi blézert vagy munkaruháját szeretné feldobni egy nőies kabáttal, vagy blézerrel? Mindent megtalál nálunk a háromnegyed ujjas blézertől, a szűkített fazontól, cipzáras, vagy gombos blézertől, a rövidített blézerig, valamint magas minőségű szöveteinkből gyönyörű tavaszi és nyári kabátokat tudunk egyedien elkészíteni. Nem számít mit keres a blézerek és kabátok világában, mert nálunk mindenre van lehetőség!

Nyári ruha


Mikor az időjárás felmelegszik, akkor a stílusod is. Fedezze fel nálunk a női nyári ruha kollekciónkat, amely tökéletesen passzol a kerti partikhoz, medencés elegáns eseményeken, akár szülinapi bulikon, vagy piknikeken. Legyen szó alkalmiról, vagy egyszerű hétköznapi viseletről, nálunk mindenre lehetőség van, velünk készen állhat a nyárra!

Blúzok


Különböző anyagokból és fazonokból tudjuk elkészíteni Önnek kedvenc blúzát, ami kreatív megoldásokkal különböző párosításokkal újíthatja szettjeit, például szoknyákkal és blézerekkel egész megjelenését összekapcsolhatja. Különböző fodrok, rojtok, ujjszabásokat vagyunk képesek megszabni.