fbpx

Óvodai talárok

Talárok óvodai ballagásra

Óvodás talárok - ballagási viselet gyerekeknek


Az óvodai ballagás nagyon alulértékelt dolog volt az emberek életében EDDIG! De mára Amerikában és Európa szerte is egyre népszerűbb esemény a diplomaosztó mintájára alakított óvodai ballagás. Nem csak egy óvoda színvonalát emelheti, de a kicsiknek és szüleiknek is egy csodálatos és szórakoztató élmény lehet. Így minden apró résztvevő élete folyamán mindig jó szívvel fog emlékezni élete e mérföldkövére.


Mivel tulajdonképpen, ez egy diplomaosztó, a kis ballagók mellett az óvó néniknek\bácsiknak is fontos szerepük lesz az ünnepségen. Ők bonyolítják le a ceremóniát és adják át az okleveleket. Ezért nekik is megfelelő öltözetben kell megjelenniük. Ez a dékáni és rektori talárhoz hasonló ceremónia mesteri ruha! Természetesen a gyerekszemnek barátságosabb kivitelben. Az óvodai ballagási ruha tulajdonképpen egy talár és egy talársapka, amit egy diplomaosztói mintájára kicsiknek kialakított viselet. A ceremónia mesteri ruha szintén egy talárt és egy talár sapkát takar.

Ha intézményük is elgondolkodott, hogy ily módon búcsúztatná apró növendékeit, nálunk jó helyen jár!

Szabóságunkban munkájukra igényes, kreatív és tapasztalt szabómesterek készítik el a talárokat és talár sapkákat, minőségi anyagokból, igényes munkával, a legmagasabb minőségi kritériumokat teljesítve. Az ajándékba szánt talár sapkákra tetszés szerint felhímezzük óvodája, a kicsik csoportja nevét illetve rávasaljuk a kis ballagó megkülönböztető jelét.


Óvoda vásárlás, rendelés
árak:


Talár : 10.990,- Ft-tól
Talár sál: 2.390,- Ft-tól
Talár sapka: 3.990,- Ft- tól
Színes bojt: 1.690,- Ft-tól


Áraink nem tartalmazzák az Áfát.
 
 

Milyen gyorsan készítjük el őket?


Minden megrendelésünknél a mennyiség a mérvadó, így általában 4-8 hét alatt már a kész terméket kapja meg, viszont van lehetőség sürgősségi kérelemre, ami 1-2 hetet jelent számunkra. Szolgáltatásunk közé tartozik az egyedi darabok elkészítése is, különleges díszítési igényekkel, akár kézműves kidolgozással.
Ha pontosan tudja milyen talárt képzelt el, küldje el nekünk a méreteket, ötleteket és elkészítjük Önnek, és ezt mind egy telefonos vagy email-es egyeztetés alapján, anélkül, hogy bárhova mennie kellene, hiszen miután megkaptuk a méreteket rövid időn belül elkészítjük a talárját, majd futárszolgálattal házhoz visszük!

Rendelés menete


  1. Töltse ki az ajánlatkérő űrlapot!
  2. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot, és minden részletre kitérően egyeztetünk
  3. Elkészítjük és elküldjük az árajánlatot
  4. Az árajánlat elfogadása esetén 50% előleg befizetése után elkezdjük a munkát
  5. Az elkészült talárokat leszállítjuk Önnek

Kérjen árajánlatot kattintson a gombra, vagy görgessen a lap aljára!

Forduljon hozzánk bizalommal és
kérjen árajánlatot!
Mi nagy szeretettel és szakértelemmel várjuk!

Ajánlatkérés

Év/Hónap/Nap
Amennyiben vegyesen többféle színt is szeretne kérjük, hogy a megjegyzés rovatba írja be a kívánt színeket és azok darabszámait.