Munkafolyamatok

Érdekli a személyre szabott eljárás megkezdése? Szeretne magának egy egyedi öltözéket?

marketing-office-working-business-copy

Időpontfoglalás


Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, telefonon, vagy akár be is jöhet személyesen a szalonunkba, ahol szakértelemmel rendelkező munkatársaink segítenek minden egyes lépésben! Ahhoz, hogy a legkiválóbb szolgáltatást kaphassa, nekünk is meg kell ismernünk az ügyfél szokásait, személyiségét, elképzeléseit és igényeit, hogy ne csak kényelmesen érezze magát, de egy igazán személyre szabott ruhát készítsünk Önnek.
1072 Bp., Akácfa utca 41.
info@szolgaltatocentrum.eu
(1)4780000
(20)4780000
(30)4780000
Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00
Szombat - Vasárnap: 9.00 - 19.00

Első Találkozás


Kezdeti konzultáció és méretvétel
Ha már tudja mit szeretne személyre szabni, és talán van kéznél egy mintaképe, akár meg is kezdhetjük a következő lépéséket. Az első megbeszélés általában a Ruhaklinika szalonunkban történik, körülbelül 45 percet/1 órát igényel. Ezen a találkozón derül ki a pontos paramétere annak, hogy Ön mit szeretne, és Mi mit tudunk ígérni.
Konzultáció során megvitatjuk útmutatásainkat, valamint sor kerül az anyagválasztásra is, tegyük fel önnek igazán megtetszik egy általunk mutatott fazon, amihez csak textilt kell választania, míg ugyanez fordítva is igaz. Magas minőségű külföldi alapanyagokkal rendelkezünk, mint Dormeuil, Zegna, Holland & Sherry, amik közül szabadon válogathat. Ezután a ruházat stílusáról, vágásáról és szabásáról esik szó, majd folytatjuk az első méretvétellel.
elso_talalkozas_handshake

modellezes_kep

Modellezés


A szabó ekkor közvetlenül az alapanyagon kezd el modellezni, az Ön méreteihez igazodva. Továbbá fontos fővonal bejelölésekkel dolgoznak a szabók, mert ez a munkafolyamat majd az első próbánál lesz igazán fontos. A kiszabott részeket összeállítják a próbára, ami egyértelműen nem maradandó varrás technikával készül esetleges változtatások miatt, így részben kézi fércöltésekkel készül.

Első Próba


Az első próba alatt, a mesterszabó, illetve kollégánk betűzik és megjelölik a szükséges módosításokat az előre elkészített öltözeten. Ebben a szakaszban az igazítások minden egyes részletét figyelembe kell venni, továbbá az ön alkatát is, valamint Önnek is lehetősége lesz saját magán megtapasztalnia öltözékének kezdeti tulajdonságait, hiszen az első próbán látott ruházat messze áll a valóságtól, vagy a készterméktől.

Második próba


A szabászat egy aprólékos és precíz munkafolyamat, melyhez legalább két próba elengedhetetlen a makulátlan eredmény elérés érdekében. A második próbán már a majdnem kész ruházatot próbálhatja fel, azonban nem kell megijedni, ha kisebb módosításokra szükség lenne, hiszen a második próba kifejezetten erre épül, így miután Ön távozik, öltözéke visszakerül a műhelybe, ahol minden változtatást befejeznek. Ebben a szakaszban szükségünk lesz az Ön jóváhagyására a változtatásokkal kapcsolatban.

Utolsó simítások


A sikeres második próba után a jelölések szerint korrigáljuk a változtatásokat, majd szabóink elkezdik a díszítő öltéseket kézzel, az aprólékos munkák befejezését, valamint minden mást a vendég igényei szerint. Erre miért van szükség a próbák után? Ha egy teljesen készterméket adnánk Önnek felpróbálni, és esetlegesen kisebb-nagyobb változtatásokra lenne szükség, akkor számunkra minden befejező öltést, díszítő öltést szét kéne szedni, hogy javítani tudjunk rajta. Így az anyag sincs leterhelve a folyamatos változtatások miatt, továbbá a férceket is eltüntetjük és ellenőrizni tudjuk munkánkat.

Formára vasalás


Miután elvégeztük az utolsó simításokat öltözékén, befejezésképpen formára és készre vasaljuk azt. Számunkra nagyon fontos a tökéletes végeredmény, és ezzel az utolsó lépéssel az Ön személyre szabott ruhadarabja csak ekkor éri el végleges és tartós formáját. Kész termékét vagy kiszállítjuk Önnek, vagy bejöhet érte személyesen szalonunkba.

Újrarendelés


Sok ügyféllel büszkélkedhetünk, akik évek óta visszajáró vendégeink, így, ha Ön újra szeretne személyre szabott öltözéket rendelni tőlünk, akkor mi már minden méretével és preferenciájával rendelkezünk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy új ruhadarabot készítsünk önnek, már egy sokkal gyorsabb munkafolyamattal.
feher_ruha_kozelrol